
Redacció
Dijous, 16 de Gener del 2025
INGREDIENTS
• 1 kg de pollastre a trossos
• 300 g d’Èfungomix (assortit de bolets) *
• Pebre verd al gust *
• 400 g de patates al natural *
• Profumoro al gust (sal amb herbes aromàtiques) *
• Sàlvia fresca, Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Barrejar tots els ingredients en un bol.
2. Pot preparar-se i fer-se ficant tots els ingredients a una bossa pel forn i presentar-se amb el pollastre rostit a la bossa. També es pot fer directament a una safata pel forn.
3. Cuinar durant 30 minuts a 180º.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.147