El passat 27 de gener, a l’aula del Gremi van acollir una segona jornada Slice of Quality, una trobada que va reunir experts de l’alta xarcuteria italiana i professionals del sector per aprofundir en la qualitat i el valor dels productes amb segells d’origen de la Unió Europea.
Aquesta iniciativa, impulsada pel programa europeu A Slice of Quality. Choose PDO and PGI Deli Meats from Europe, va permetre als assistents conèixer de primera mà la història, tradició i excel·lència de quatre productes icònics: la Mortadella Bologna IGP, el Cotechino Modena IGP, el Zampone Modena IGP i els Salamini Italiani alla Cacciatora DOP. Els participants van poder degustar aquests productes tant al natural com en elaboracions creades per un xef de prestigi. A més, l’esdeveniment va posar de manifest el compromís del Gremi amb la promoció de productes de qualitat i la diferenciació dels establiments especialitzats.
MÉS DE 60 ESTABLIMENTS S’ADHEREIXEN A LA INICIATIVA
Un dels grans èxits d’aquesta col·laboració ha estat la participació de 60 xarcuteries, que han decidit sumar-se a la iniciativa per oferir degustacions dels productes en els seus establiments. Els establiments van rebre 15 quilos de producte gratuït per donar a degustar i una gratificació econòmica per la participació. Aquesta acció és clau per apropar el consumidor final a la xarcuteria d’alta qualitat i per posar en valor els segells de Denominació d’Origen Protegida (DOP) i Indicació Geogràfica Protegida (IGP), que garanteixen no només l’origen i la tradició dels productes, sinó també els seus beneficis nutricionals i el seu compromís amb la sostenibilitat.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187