
Fratelli Pagani, amb la seva sòlida aposta pel mercat espanyol i la seva expansió internacional, ha creat Fratelli Pagani Ibèrica, la seva filial a Espanya. Aquesta nova iniciativa porta una gran varietat de productes elaborats a casa nostra, combinant la tecnologia i les fórmules típiques del nostre mercat, però amb el toc únic i diferenciador que caracteritza Fratelli Pagani.
Per presentar-los, vam celebrar una jornada al Gremi amb el seu xef Fernando Ferrer, on vam poder conèixer de primera mà les noves bases funcionals per a l’elaboració de diferents productes com el xoriço fresc, curat, criollo i llonganissa fresca. A més, vam explorar les diferents propostes per elaborar hamburgueses o burger meat segons els conservants.
La jornada ha quedat enregistrada i és gratuïta. Escaneja el QR per veure-la i contacta amb nosaltres per sol·licitar les mostres dels productes.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187