
La passió per l'ofici es reflecteix en cada detall
MEAT XPERIENCE
- Meat Xperience, a punt!
- Entrevista amb el Sr. Vicenç Bardolet, president del Gremi de Cansaladers, Carnissers i Xarcuters de les comarques tarragonines.
QUÈ FEM AL GREMI
- Seminari de carn japonesa de Wagyu
- Diferents línies d’ajudes per impulsar els comerços especialitzats
- El Gremi vol repartir sort un any més, amb La Grossa i “El Gordo” de Nadal
- Taller infantil a Mercat de Mercats 2024
FORMACIÓ ÉS FUTUR
- Signem un conveni amb la Cambra de Comerç de Sabadell per formar joves
A SLICE OF QUALITY
- A Slice of Quality. Choose PDO and PGI Deli Meats from Europe
EL SENTIT DE LA CARN
- El Gremi dona el seu suport a la segona fase de “El Sentit de la Carn”
AGREMIATS - CAS D'ÈXIT
- Carns Cinta, guanyadora dels Premis Comerç 2023 i protagonistes de la campanya “Comerços amb Cara i Ulls”
ENS ASSESSOREM
- Ressolem dubtes sobre la facturació electrònica
ARTICLE ZERMAT
- Envasat al buit amb injecció de gas en safata termo segellada
FEDERACIÓ AVÍCOLA CATALANA
-Desxifrant els diferents tipus i etiquetes del pollastre i desmuntant falsos mites
TAMBÉ T'INTERESSA
- La Selecció Espanyola de Carnissers es prepara per al Mundial de París 2025
ELABOREM
- Bomba de gall dindi - Rotllet de vedella farcit de pastanagues i carbassons - Rotllets de pollastre - Medallons de garrí amb prunes
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187