
Brindem per un any ple d'èxits per tot el sector
MEAT XPERIENCE
- La Fira Meat Xperience, un èxit de tots!
QUÈ FEM AL GREMI
- Ajunda'ns a Ajudar! És l'hora de València!
- Los Extremeños i Casa Gallart guardonats a la 24a edició dels Premis Nacionals de la Generalitat
- Ens adherim a l’acord de la societat civil per una reforma de l’administració pública
FORMACIÓ ÉS FUTUR
-FPO Dual per carnisseria: Aprendre treballant. Treballar aprenent
ENTREVISTA
- Marta Angerri: “Els vostres negocis són essencials per al comerç de proximitat”
AGREMIATS - CAS D'ÈXIT
- María José de Los Extremeños: “L’evolució ha sigut constant sense perdre mai l’ofici”
ENS ASSESSOREM
- Recomanacions per afrontar el 2025 amb previsió i garanties
TAMBÉ T'INTERESSA
- Viatge a París: Uneix-te al suport de la selecció!
- La Generalitat revisarà els menús escolars i proposarà formació alimentària a les escoles
ELABOREM
- Costella farcida - Gall dindi farcit - Carn marinada - Pollastre amb assortit de bolets
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187