El tiempo - Tutiempo.net

Dilluns, 15 de Setembre del 2025

REVISTA N. 164 | Octubre - Desembre 2024

Redacció Dimecres, 15 de Gener del 2025

Brindem per un any ple d'èxits per tot el sector

MEAT XPERIENCE

- La Fira Meat Xperience, un èxit de tots!

QUÈ FEM AL GREMI

- Ajunda'ns a Ajudar! És l'hora de València!

- Los Extremeños i Casa Gallart guardonats a la 24a edició dels Premis Nacionals de la Generalitat

- Ens adherim a l’acord de la societat civil per una reforma de l’administració pública

FORMACIÓ ÉS FUTUR

-FPO Dual per carnisseria: Aprendre treballant. Treballar aprenent

ENTREVISTA

- Marta Angerri: “Els vostres negocis són essencials per al comerç de proximitat”

AGREMIATS - CAS D'ÈXIT

- María José de Los Extremeños: “L’evolució ha sigut constant sense perdre mai l’ofici”

ENS ASSESSOREM

- Recomanacions per afrontar el 2025 amb previsió i garanties

TAMBÉ T'INTERESSA

- Viatge a París: Uneix-te al suport de la selecció!

- La Generalitat revisarà els menús escolars i proposarà formació alimentària a les escoles

ELABOREM

- Costella farcida - Gall dindi farcit - Carn marinada - Pollastre amb assortit de bolets

VENDA I TRASPÀS

Veure revista TALL 164

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.