
Tradició i futur a les nostres mans: un ofici amb arrels que mira endavant amb passió
QUÈ FEM AL GREMI
- Presentem la FPO Dual: un pas històric per al futur del nostre sector
- Hem fet una visita als primers alumnes de la FPO Dual
- Gràcies per fer-ho possible: 24.000 € recaptats per ajudar els carnissers afectats per la DANA
FORMACIÓ ÉS FUTUR
- Impulsa el teu negoci amb els nostres cursos de lideratge i gestió d’equips i iniciació a Excel!
- Jornada a càrrec de l’Emilio Ábalos per saber si estàs gestionant bé el teu negoci
- Descobreix els nous productes de Fratelli Pagani Ibèrica!
ARTICLE OS SISTEMES
- VeriFactu per carnisseries, xarcuteries i polleries: Solució fàcil amb Totpes 9
ARTICLE MASIA TERO
- Masia Tero: Som pagesos, som productors, som servei, som energia
SELECCIÓ ESPANYOLA DE CARNISSERS
- Estem d’enhorabona! Dos premis per a la Selecció Espanyola de Carnissers en el seu debut al Mundial
- Ana Paris i Toni Guillaumet: passió, equip i talent al Mundial de Carnissers
HOMENATGE AL PASSAT
- Pilar Roig Boleda: “El nostre ofici és molt més valuós del que pensem”
CONCURS NACIONAL DE BOTIFARRA 2025
- La Mercè Aloy i en David Riera, entre els premiats al Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana 2025
AGREMIATS - CASOS D'ÈXIT
- Encarna i Xavi Carnissers, l’èxit de la feina ben feta i el tracte exquisit
INFORMACIÓ ALIMENTÀRIA
- Nova normativa sobre producció de carn madurada en sec
ENS ASSESSOREM
- Recomanacions per afrontar el 2025 amb previsió i garanties
TAMBÉ T'INTERESSA
- Un lletó farcit, guanyador del Concurs al Millor Elaborat Càrnic Artesà
ELABOREM
- Tortugues de carn - Caragola de cansalada - Flor de carn i carbassó - Rotllets de carn picada de porc
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187