
Ingredients:
• 100 g de carn picada de bou o de vedella.
• 10 g de Fiokki (Flocs de patata). *
• 30 g de Crema di zucca (Crema de carbassa). * • 3 minisalsitxes de Frankfurt.
• 1 tall de formatge Edammer.
• 2 claus d’olor.
Preparació:
1. Barrejar la carn picada amb els flocs de patata i la crema de carbassa. Formar una mandonguilla gran i aplanar·la lleugerament.
2. Tallar la llesca de formatge en tires petites i col·locar·les sobre el dors de la tortuga de carn.Tallar per la meitat les dues minisalsitxes de Frankfurt i formar les potes.
3. Fer servir dos terços de la salsitxa de Frankfurt restant per fer el cap i col·locar els claus d’olor per formar els ulls. Utilitzar la part restant de la salsitxa per fer la cua.
4. Posar al forn 25 minuts a 180o.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187