El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Tortugues de carn

Redacció Divendres, 02 de Maig del 2025

Ingredients:
• 100 g de carn picada de bou o de vedella.
• 10 g de Fiokki (Flocs de patata). *
• 30 g de Crema di zucca (Crema de carbassa). * • 3 minisalsitxes de Frankfurt.
• 1 tall de formatge Edammer.
• 2 claus d’olor.

Preparació:

1. Barrejar la carn picada amb els flocs de patata i la crema de carbassa. Formar una mandonguilla gran i aplanar·la lleugerament.

2. Tallar la llesca de formatge en tires petites i col·locar·les sobre el dors de la tortuga de carn.Tallar per la meitat les dues minisalsitxes de Frankfurt i formar les potes.

3. Fer servir dos terços de la salsitxa de Frankfurt restant per fer el cap i col·locar els claus d’olor per formar els ulls. Utilitzar la part restant de la salsitxa per fer la cua.

4. Posar al forn 25 minuts a 180o.

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.