
Ingredients:
-
1 kg de tires de cansalada gruixudes
-
100 g de gustosì Evergreen * o qualsevol altra marinada.
-
Tomàquet xerri.
-
Boletes de pebre rosa i llavors de sèsam blanc.
-
Pals de broquetes 15 cm
Preparació:
1. Retirem la pell de les tires de cansalada .
2. Estirem cadascuna de les tires.
3. Les enrotllem sobre elles mateixes formant una caragola.
4. Travessem la caragola amb un pal de 15 cm per mantenir-ne la forma.
5. Amb l’ajuda d’un pinzell apliquem la marinada. Decorem amb boletes de pebre rosa i llavors de sèsam blanc. Col·loquem un tomàquet xerri a cada extrem. Podem fer al forn a 180 o 20·25’ o a la paella.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187