
Ingredients:
-
1 kg de carn picada mixta.
-
Premix Burger al gust o qualsevol altra marinada. *
-
10 g de gustosì Evergreen * o qualsevol altra marinada.
-
Boles de pebre rosa, llavors de rosella i 1 carbassó.
-
1 làmina rectangular de pasta de full.
-
Pals de broqueta i fil apte pel forn.
Preparació:
1. Posem la carn picada en un bol, hi afegim el Premix Burger al Gust i amassem fins que el preparat estigui totalment integrat amb la carn.
2. Afegim 100 g d’aigua mineral freda i 10 g de Marinata Chef, i pastem fins que la massa absorbeixi tota l’aigua. 3. Tallem la làmina de pasta de full en tres parts iguals. Estenem les tires de pasta de full i, sobre la meitat
superior, hi col·loquem una capa fina del preparat de carn picada.
4. A sobre de la carn hi posem rodanxes fines de carbassó, tallades prèviament d’uns 2 mm de gruix.
5. Dobleguem la tira de pasta de full i carn per la meitat, de manera que el carbassó quedi cobert per la part inferior de la tira.
6. Enrotllem la tira formant una espiral. La travessem amb un pal de broqueta decoratiu i la lliguem amb fil apte per al forn.
7. Amb l’ajuda d’un pinzell, pintem la flor amb la marinada i la decorem amb llavors de rosella i boletes de pebre rosa. Enfornem 25’ a 180 o.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187