
Ingredients:
• 500 g de carn picada de porc.
• 200 g de petits bròcolis rabe picants. * • 10 g de fiokki (flocs de patata). *
• 30 g de llavors de sèsam. *
• 6 llesques de formatge Edammer.
Preparació:
1. Barrejar la carn picada de porc amb els flocs de patata i estendre-la sobre una fulla rectangular de paper.
2. Col·locar les llesques de formatge i, a continuació, posar els petits bròcolis picants al centre.
3. Enrotllar i arrebossar la preparació amb les llavors de sèsam.
4. Deixar reposar durant 10 minuts i tallar a rodanxes. 5. Cuinar al forn durant 30 minuts a 180o.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187