Aquest cap de setmana hem celebrat el Dia de l’Hamburguesa d’una manera especial: amb tallers infantils als mercats municipals d’Olesa, l’Estrella i Provençals (Barcelona), on nens i nenes han après a preparar hamburgueses saludables.
Més enllà de cuinar, han descobert la importància d’una alimentació equilibrada i han fet una primera immersió en un ofici apassionant i amb futur: el de carnisser/a.
Moments com aquests, on combinem educació, alimentació i ofici, ens fan sentir orgullosos del que fem. Potser algun d’aquests infants serà, en un futur, una nova generació d’artesans compromesos amb el territori i la qualitat.
Més informació a l'Instagram!
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187