Ahir vam participar en una jornada molt especial per al sector oví i cabrum de Catalunya, amb ramaders, cuiners, institucions i la interprofessional Interovic.
El motiu va ser la presentació de “Buscant en Paquito”, una acció que forma part del programa Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia. El Paquito, més que un entrepà de xai, és un símbol de compromís amb el món rural, el producte local i el consum responsable. Ens vam reunir tots els agents de la cadena: ramaders, indústria, la interprofessional Interovic, gremis del comerç artesà i especialitzat, cuiners i representants institucionals com la Rosa Cubel, secretària del DARP.
L’objectiu? Apropar la carn de xai als joves amb una proposta saborosa, sostenible i amb arrels al territori.
Més imatges a Instagram.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187