Els dies 2 i 3 de juliol de 2025 tindrà lloc el Curs d’Estiu Mercabarna, una formació gratuïta, intensiva i presencial, en col·laboració amb el CETT-UB, centre universitari de referència en gastronomia i alimentació.
Davant dels nous reptes del sector, el curs ofereix una visió pràctica sobre innovació tecnològica, sostenibilitat operativa i estratègies de posicionament gastronòmic. Està adreçat a professionals, estudiants i emprenedors que vulguin entendre i anticipar els canvis del futur.
Els participants rebran un Certificat de Formació Contínua emès pel CETT-UB.
- 2 de juliol: Sessions al CETT-UB (9:00 – 14:00 h)
- 3 de juliol: Sessions a Mercabarna (8:00 – 17:00 h, amb dinar i autocar inclosos)
- Visita opcional al Mercat del Peix (07:00 h)
Inscripcions obertes!
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187