L’Ada Parellada ens ho demostra: no cal complicar-se per triomfar a taula. Amb unes bones aletes de pollastre i quatre ingredients més, pots preparar un plat deliciós, melós i amb aquell toc agredolç que tant agrada!
Ingredients:
• Aletes de pollastre
• Salsa de soja
• 1 cullerada de mel
• Sal i pebre
• Oli d’oliva
• Llimona
• Aigua
Elaboració:
• En un bol, barreja la salsa de soja, la llimona, la mel i aigua fins a obtenir una mescla homogènia.
• En una paella posem oli i fregim les aletes.
• Aboca la salsa per sobre de les aletes i barreja bé perquè quedin ben impregnades.
• Ves girant les aletes a mitja cocció perquè es daurin bé per tots dos costats.
• Quan estiguin ben daurades i caramel·litzades, les servim i afegim brots (opcional).
Ideal per a un sopar informal o com a entrant per compartir!
Entra en aquest enllaç per veure el vídeo.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.142