El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

RECEPTA: Aletes agredolces

Redacció Dilluns, 30 de Juny del 2025

L’Ada Parellada ens ho demostra: no cal complicar-se per triomfar a taula. Amb unes bones aletes de pollastre i quatre ingredients més, pots preparar un plat deliciós, melós i amb aquell toc agredolç que tant agrada!

 

Ingredients:
• Aletes de pollastre

• Salsa de soja

• 1 cullerada de mel

• Sal i pebre

• Oli d’oliva

• Llimona

• Aigua

 

Elaboració:

• En un bol, barreja la salsa de soja, la llimona, la mel i aigua fins a obtenir una mescla homogènia.

• En una paella posem oli i fregim les aletes.

• Aboca la salsa per sobre de les aletes i barreja bé perquè quedin ben impregnades.

• Ves girant les aletes a mitja cocció perquè es daurin bé per tots dos costats.

• Quan estiguin ben daurades i caramel·litzades, les servim i afegim brots (opcional).

Ideal per a un sopar informal o com a entrant per compartir! 

 

Entra en aquest enllaç per veure el vídeo.

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.142

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.