
Aprèn elaborats creatius, rendibles i sostenibles amb l’Ana Paris i en Toni Guillaumet. Una formació pràctica i molt útil per millorar els nostres negocis.
El pròxim 13 d’octubre, de 16:00 a 19:00 h, l’aula del Gremi acollirà un curs exclusiu d’elaborats innovadors, dissenyat per aportar idees creatives, aplicables i rendibles als professionals del sector.
Es tracta d’una formació pensada per inspirar, però també molt pràctica: tot el que s’hi aprengui està orientat a millorar el dia a dia dels establiments, enriquir l’oferta de productes i optimitzar el treball a l’obrador.
El curs es podrà seguir en tres formats diferents per adaptar-se a les necessitats de cada participant: presencialment a la seu del Gremi, en línia en directe o amb accés a la gravació posterior.
El curs serà impartit per l’Ana Paris i en Toni Guillaumet, dos professionals amb una trajectòria reconeguda dins del sector i membres destacats de la Selecció Espanyola de Carnissers (SEC). Al llarg de la tarda compartiran receptes originals, creatives i fàcils de replicar, pensades especialment per al comerç especialitzat.
Un dels punts àlgids serà mostrar el pas a pas d’un elaborat reconegut com el millor elaborat de porc del món al Mundial de Carnisseria que ha tingut lloc a París.
A més, el curs dedicarà una part important a la gestió intel·ligent dels recursos, amb un enfocament especial en l’aprofitament del producte per millorar marges i reduir malbarataments, fet que impacta directament en la salut econòmica dels nostres negocis.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187