
El passat 26 de maig vam viure una jornada molt especial a Masia Tero. Prop de 70 professionals d’arreu del país vam compartir una experiència única i inspiradora. L’equip de Masia Tero ens va rebre a les seves instal·lacions i ens va oferir una visita fantàstica. Vam conèixer de prop Can Miqueló, un espai on la passió per la feina ben feta es respira a cada racó. Ens van mostrar la seva filosofia i manera de fer, amb un projecte exemplar que aposta pel benestar animal, la proximitat i la qualitat.
Durant la jornada, en Filo Camí va oferir una xerrada molt interessant sobre el present i el futur del sector, destacant les possibles sinergies per construir un model més sostenible, col·laboratiu i compromès.
També vam gaudir d’una degustació i d’un dinar excel·lent elaborat amb els seus propis productes, que va posar en valor la qualitat i l’autenticitat del seu treball. Va ser una trobada plena de sentit, on vam compartir coneixements, inquietuds i propostes de futur per continuar avançant plegats. Tornem a casa amb l’orgull de pertànyer a un ofici viu, amb la il·lusió renovada i un sentiment de germanor que ens enforteix.
Volem agrair de tot cor a en Filo, l’Emma, l’Elies, en Carles i a tot l’equip de Masia Tero per obrir-nos les portes amb tanta generositat. Ens hem sentit escoltats, valorats i cuidats. Així es construeix la força d’un sector que aposta per les persones, per la terra i per un model alimentari respectuós i conscient.
També volem donar les gràcies a tots els carnissers i carnisseres que vau compartir aquest dia amb nosaltres. Gràcies per la vostra presència, energia i complicitat!
Va ser una jornada plena d’aprenentatges, converses amb sentit, visites inspiradores i connexió real entre persones que viuen aquest ofici amb passió i orgull. Hem parlat de reptes, de futur, de sostenibilitat i de com podem continuar enfortint el nostre sector des de la col·laboració i l’artesania. A Masia Tero creuen en la força de la comunitat i en la necessitat de trobar-nos, escoltar-nos i créixer junts. Aquesta jornada no ha estat un final, sinó un començament.
Perquè som molt més que carnissers i carnisseres.
Som artesans. Som gastronomia.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187