Del 6 al 30 de juny, més de 200 bars i restaurants de 15 ciutats espanyoles han participat en la Ruta del Paquito 2025, una iniciativa gastronòmica impulsada per INTEROVIC per apropar el consum de carn de xai i cabrit al públic jove. Aquesta edició ha estat la més ambiciosa fins ara, amb una gran acollida i creativitat per part dels establiments participants.
Ciutats com Barcelona, Girona, Madrid, València o Pamplona han ofert versions originals del Paquito, l’entrepà de carn de xai amb nom propi, que des del 2019 s’ha convertit en un referent del consum urbà, informal i sabors. En només sis anys, la ruta ha passat per més de 800 establiments a tot l’Estat. Aquest any s’han celebrat finals regionals del concurs al Millor Paquito, i a la tardor s’en decidirà el guanyador estatal, valorant el sabor, la creativitat i l’originalitat. El Paquito demostra la versatilitat d’una carn saborosa, tendra i sostenible, reconeguda dins la Unió Europea pel seu alt valor nutricional i respecte pel medi ambient.
EL PAQUITO FET A CASA AMB LA MILLOR CARN
Anima la teva clientela a preparar-se el seu propi Paquito a casa i ofereix-los assessorament per fer-lo al seu gust. Aquesta nova tendència d’entrepans gourmet, originals i creatius, ens dona una oportunitat per revalorar la carn de xai i connectar amb un públic que busca noves experiències gastronòmiques també a casa.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187