
Fem Gremi, fem Ofici. i ara, fem història amb l'FPO Dual
QUÈ FEM AL GREMI
- El conseller Miquel Sàmper coneix de primera mà la formació FPO Dual
FORMACIÓ ÉS FUTUR
- El Gremi i Afronta unim forces per oferir formació especialitzada al sector
- Curs d'Elaborats Innovadors amb Ana Paris i Toni Gillaumet.
MEAT XPERIENCE
- Meat Xperience celebrarà la seva 2a edició els dies 4 i 5 d'octubre del 2026
HOMENATGE AL PASSAT
- Cinta Boada: "La carnisseria m'ho ha donat tot"
AGREMIATS - CASOS D'ÈXIT
- Oriol Ribot, el carnisser més digital que comunica amb passió i autenticitat
FEDERACIÓ AVÍCOLA CATALANA
- Ous i aviram ecològics: quan la manera de produir també importa
ENS ASSESSOREM
- Canvis en la cotització dels autònoms: ajustos i novetats 2025
TAMBÉ T'INTERESSA
- Cumpleix amb Verifactu amb l'ajuda de Os Sistemes
ELABOREM
- Broquetes de carbassó i vedella - Broqueta d'aletes de pollastre - Broqueta de mandonguilles tricolor - Conill a la Mediterrània
VENDA I TRASPÀS
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187