
INGREDIENTS
-
1 kg de carn picada mixta.
-
80 g de Premix Polpettone * o qualsevol altra marinada. *
-
10 g de Marinata Chef * o qualsevol altra marinada.
-
Arrebossat Panatura truita xips. *
-
Llavors de rosella.
-
Llavors de sèsam.
-
Formatge provola fumat.
-
Carbassó.
-
Tomàquet xerri.
-
Pals de broqueta de 25 cm.*
PREPARACIÓ:
1. Posem la carn picada en un bol, hi afegim el Premix
Polpettone i barregem fins que el preparat estigui
completament integrat amb la carn. M
2. Afegim 100 g d’aigua mineral freda i els 10 g de Marinata Chef, i continuem barrejant fins que la massa hagi absorbit tota l’aigua.
3. Arrebossem cada mandonguilla amb una cobertura diferent.
4. Tallem el carbassó a rodanxes de 0,5 cm i anem intercalant mandonguilles amb les diferents cobertures i
rodanxes de carbassó en un pal de broqueta de 25 cm.
5. Acabem la broqueta amb un tomàquet xerri. Ideal per la barbacoa, també es pot fer al forn 25’ a 180o.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187