El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Broqueta de mandonguilles tricolor.

Redacció Dimecres, 23 de Juliol del 2025

INGREDIENTS

  • 1 kg de carn picada mixta.

  • 80 g de Premix Polpettone * o qualsevol altra marinada. *

  • 10 g de Marinata Chef * o qualsevol altra marinada.

  • Arrebossat Panatura truita xips. *

  • Llavors de rosella.

  • Llavors de sèsam.

  • Formatge provola fumat.

  • Carbassó.

  • Tomàquet xerri.

  • Pals de broqueta de 25 cm.*

PREPARACIÓ:

1. Posem la carn picada en un bol, hi afegim el Premix
Polpettone i barregem fins que el preparat estigui
completament integrat amb la carn. M

2. Afegim 100 g d’aigua mineral freda i els 10 g de Marinata Chef, i continuem barrejant fins que la massa hagi absorbit tota l’aigua.

3. Arrebossem cada mandonguilla amb una cobertura diferent.
4. Tallem el carbassó a rodanxes de 0,5 cm i anem intercalant mandonguilles amb les diferents cobertures i

rodanxes de carbassó en un pal de broqueta de 25 cm.
5. Acabem la broqueta amb un tomàquet xerri. Ideal per la barbacoa, també es pot fer al forn 25’ a 180o.

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.