
Redacció
Dimecres, 23 de Juliol del 2025
INGREDIENTS:
-
200 g de carn de conill.
-
7 g de Capperini en oli d’oliva verge extra (tàperes en oli d’oliva verge extra). *
-
60 g de Soleggiati (tomàquets semisecs en grills). *
-
30 g d’Olives Leccino sense pinyol. *
-
Julivert picat al gust.
-
Oli d’oliva verge extra, al gust.
PREPARACIÓ:
1. Barregem tots els ingredients fins que quedin ben integrats.
2. Es pot cuinar al forn durant 30 minuts a 180o i també a la paella.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187