El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Conill a la mediterrania.

Redacció Dimecres, 23 de Juliol del 2025

INGREDIENTS: 

  • 200 g de carn de conill.

  • 7 g de Capperini en oli d’oliva verge extra (tàperes en oli d’oliva verge extra). *

  • 60 g de Soleggiati (tomàquets semisecs en grills). *

  • 30 g d’Olives Leccino sense pinyol. *

  • Julivert picat al gust.

  • Oli d’oliva verge extra, al gust.

PREPARACIÓ:

1. Barregem tots els ingredients fins que quedin ben integrats.

2. Es pot cuinar al forn durant 30 minuts a 180o i també a la paella.

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.