El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Sabors ocults del boví: PROVACUNO i la Reial Acadèmia de Gastronomia llancen una campanya per redescobrir talls oblidats

Redacció Dimecres, 03 de Setembre del 2025

PROVACUNO i la Reial Acadèmia de Gastronomia han posat en marxa la campanya “Sabors ocults del boví: redescobrint talls oblidats”, amb l’objectiu de promoure el coneixement i el consum responsable de carn de boví a través de la recuperació de sis talls tradicionals poc coneguts.


Els vídeos, amb la participació del carnisser Tinín Gómez i la cuinera Beatriz Garaizabal, mostren les característiques de cada tall i proposen receptes senzilles i saboroses. La iniciativa reivindica la diversitat i versatilitat de la carn de boví, alhora que fomenta un model de consum més sostenible i conscient.
La campanya es difondrà amb vídeos quinzenals entre setembre i novembre a la web Fans del Vacuno, la de la Reial Acadèmia de Gastronomia i les seves xarxes socials.

 

Per a més informació sobre la campanya pots visitar el web: www.gremicarnissers.com

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.