Al Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques, ens apassiona compartir amb vosaltres receptes delicioses i fàcils de preparar que posen en valor la qualitat de la carn i els sabors tradicionals. Cada setmana, publiquem noves propostes culinàries pensades per a tots els gustos i ocasions.
Algunes de les nostres receptes destacades inclouen:
- Aletes de pollastre d'Ada Parellada: Una recepta senzilla i saborosa per gaudir sense complicacions. Amb ingredients com les aletes de pollastre, salsa de soja, suc de llimona, mel, aigua i oli, crearem un plat ideal per a un àpat complet i equilibrat.
- Steak tàrtar de vaca a les fines herbes: Un plat simple, autèntic i de qualitat, amb carn de vaca picada a ganivet, ceba, tàperes, fulles tendres d’estragó, d’anet, cibulet, julivert i amanit amb suc de llima, soja, salsa perrins i tabasc. Serveix-lo amb fulles de ruca i crostonets de pa, t'encantarà!
- Carpaccio de vedella i parmesà: Un plat fresc, equilibrat i ple de nutrients: carn de vedella plena de proteïnes, ferro i vitamines del grup B, amanida amb oli d’oliva verge extra i coronada amb formatge parmesà.
Totes aquestes receptes i moltes més les pots trobar a la nostra secció de Receptes a la web de Gremi. Aquesta plataforma està dissenyada per oferir-te idees culinàries que aprofiten la qualitat de la carn de les nostres carnisseries associades.
Tant si busques una recepta per al dia a dia com si vols sorprendre els teus convidats amb un plat especial, al Gremi tenim el que necessites. Visita'ns i descobreix tot el que podem oferir-te!
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187