El tiempo - Tutiempo.net

Divendres, 19 de Setembre del 2025

El preu del boví augmenta: Entrevista Antoni Gálvez, a COPE Catalunya i Andorra

Redacció Dimecres, 17 de Setembre del 2025

Des del Gremi de Carnissers de Catalunya, alertem de la preocupació creixent pel fort increment del preu de la carn de boví, un aliment essencial per a una dieta equilibrada. Aquesta situació amenaça l'accés de moltes famílies a una font clau de nutrients com proteïnes d’alt valor biològic, ferro, zinc i vitamines del grup B.

 

Per això, reclamem:

- Reducció de l’IVA per fer la carn més accessible.
- Mesures administratives per equilibrar exportacions i garantir disponibilitat interna.
- Suport real als ramaders, simplificant la burocràcia i assegurant la viabilitat de les petites explotacions.
- Reconeixement al comerç de proximitat, que ofereix producte fresc, saludable i de qualitat.

 

La carn de boví no és un luxe, és salut. I cal garantir-ne l'accés per a tothom.

Escolta l’entrevista al nostre president, Antoni Gálvez, a COPE Catalunya i Andorra en aquest enllaç: entrevista.

 

#CarnDeQualitat #PreuBoví #SalutAlimentària #GremiCarnissers #Sostenibilitat #ComerçDeProximitat

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.31

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.