Des del Gremi de Carnissers de Catalunya, alertem de la preocupació creixent pel fort increment del preu de la carn de boví, un aliment essencial per a una dieta equilibrada. Aquesta situació amenaça l'accés de moltes famílies a una font clau de nutrients com proteïnes d’alt valor biològic, ferro, zinc i vitamines del grup B.
Per això, reclamem:
- Reducció de l’IVA per fer la carn més accessible.
- Mesures administratives per equilibrar exportacions i garantir disponibilitat interna.
- Suport real als ramaders, simplificant la burocràcia i assegurant la viabilitat de les petites explotacions.
- Reconeixement al comerç de proximitat, que ofereix producte fresc, saludable i de qualitat.
La carn de boví no és un luxe, és salut. I cal garantir-ne l'accés per a tothom.
Escolta l’entrevista al nostre president, Antoni Gálvez, a COPE Catalunya i Andorra en aquest enllaç: entrevista.
#CarnDeQualitat #PreuBoví #SalutAlimentària #GremiCarnissers #Sostenibilitat #ComerçDeProximitat
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.31