Ahir vam gaudir d’una sessió pràctica de cuina intel·ligent, on vam descobrir com la tecnologia pot ajudar-nos a ser més eficients i a millorar els resultats dels nostres negocis. Amb els equips de cocció RATIONAL iCombi Pro i iVario Pro, i les envasadores i termoselladores de ZERMAT, vam poder veure en directe com aplicar noves tècniques per innovar als nostres establiments.
Durant la jornada es van mostrar diferents opcions per:
• Elaborar embotits i fumats artesanals
• Cuinar a baixa temperatura i al buit
• Aprofitar al màxim les peces menys nobles i reduir mermes
Va ser una experiència enriquidora, útil i inspiradora per a tots els professionals que volen continuar avançant en eficiència, sostenibilitat i qualitat. El consumidor canvia els seus hàbits de compra, i el nostre sector s’hi adapta amb innovació, aprofitament i professionalitat.
Pots veure més a l'enllaç del vídeo.


























Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.14