El tiempo - Tutiempo.net

Dilluns, 10 de novembre del 2025

Dues jornades d’èxit amb Iberconseil: formació i experiència al voltant del formatge

Redacció Dilluns, 13 de Octubre del 2025

La col·laboració amb Iberconseil ens ha permès viure jornades molt interessants, descobrir noves tendències i estratègies comercials aplicables al taulell.

Aquest setembre hem celebrat dues jornades d’alt nivell gràcies a la col·laboració amb Iberconseil, referent en formatges d’alta qualitat.

La resposta ha estat excel·lent i els participants han pogut descobrir de primera mà noves maneres d’incorporar el formatge al taulell, reforçant la seva oferta i aportant més valor al client.

JORNADA AL GREMI: EL FORMATGE COM A ALIAT DE VENDA
El dilluns 15 de setembre vam acollir a l’aula del Gremi una sessió pràctica i aplicada sota el títol “El formatge com a aliat de venda”. La jornada, gratuïta i amb una gran participació, va combinar coneixements tècnics sobre tipologies, maduració, etiquetatge i al·lèrgens, amb estratègies comercials i consells de conservació i exposició.

El tast guiat de 15 formatges va ser un dels moments més valorats pels assistents, que van destacar l’aplicabilitat immediata dels continguts al seu dia a dia.

VIATGE A LA FORMATGERIA HUALDO I TAST PRIVAT
El 28 i 29 de setembre vam viatjar a Toledo. El dia 28 va ser un dia lúdic on vam compartir moments en grup i vam gaudir de la visita a Toledo. Sens dubte, una jornada molt interessant on vam poder conèixer i xerrar amb altres professionals i compartir experiències. El dia 29 vam viure una experiència única amb la visita exclusiva a la Formatgeria Hualdo (Toledo), un projecte que s’ha convertit en referent per la seva aposta per la qualitat i la sostenibilitat.

Situada a la finca Hualdo, la formatgeria està especialitzada en l’elaboració de Formatge Manchego amb DOP, produït íntegrament amb llet de les seves pròpies ovelles i seguint un model circular que aprofita tots els recursos de la finca.

La visita ens va permetre conèixer de prop el procés productiu, des de la criança dels animals fins a la maduració del formatge, i entendre com tradició i innovació poden anar de la mà per crear un producte únic i reconegut internacionalment.

La jornada es va completar amb la participació en l’esdeveniment privat d’Iberconseil a Madrid, on ens van oferir un tast guiat de fins a 40 novetats de formatges per a la campanya de Nadal. Una oportunitat privilegiada per descobrir tendències, ampliar coneixements i escollir amb criteri aquelles referències que poden enriquir els nostres taulells i reforçar l’oferta per a les festes.

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.63

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.