El tiempo - Tutiempo.net

Dilluns, 10 de novembre del 2025

Revista N.167 | Juliol - Setembre 2025

Redacció Dijous, 16 de Octubre del 2025

Mans expertes que preserven la tradició i donen vida al futur del nostre ofici

QUÈ FEM AL GREMI

- La reducció de la jornada laboral NO s’ha aprovat: la nostra veu s’ha escoltat

FORMACIÓ ÉS FUTUR

- El futur del sector passa per la formació i la professionalització

- Dues jornades d’èxit amb Iberconseil: formació i experiència al voltant del formatge

MEAT XPERIENCE

- Meat Xperience 2026 arrenca amb la força de tot el sector carni

HOMENATGE AL PASSAT

- Isabel Garcia Castellet: “La clau és respectar el producte i els clients”

AGREMIATS - CASOS D'ÈXIT

- Òscar Romero: El futur de la carnisseria passa per innovar

FEDERACIÓ AVÍCOLA CATALANA

- L’aviram, l’autèntic protagonista de la taula de Nadal

ENS ASSESSOREM

- Signat el nou Conveni Col·lectiu de carnisseria per als anys 2025-2027

TAMBÉ T'INTERESSA

- Prohibició dels termes carnis en productes vegetals: una reivindicació històrica

ELABOREM

- Canelons de pollastre. - Trena de filet de porc - Pebrot farcit amb pollastre - Xampinyons farcits amb carn i tÒfona

VENDA I TRASPÀS

Veure la revista TALL 167

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.63

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.