Mans expertes que preserven la tradició i donen vida al futur del nostre ofici
QUÈ FEM AL GREMI
- La reducció de la jornada laboral NO s’ha aprovat: la nostra veu s’ha escoltat
FORMACIÓ ÉS FUTUR
- El futur del sector passa per la formació i la professionalització
- Dues jornades d’èxit amb Iberconseil: formació i experiència al voltant del formatge
MEAT XPERIENCE
- Meat Xperience 2026 arrenca amb la força de tot el sector carni
HOMENATGE AL PASSAT
- Isabel Garcia Castellet: “La clau és respectar el producte i els clients”
AGREMIATS - CASOS D'ÈXIT
- Òscar Romero: El futur de la carnisseria passa per innovar
FEDERACIÓ AVÍCOLA CATALANA
- L’aviram, l’autèntic protagonista de la taula de Nadal
ENS ASSESSOREM
- Signat el nou Conveni Col·lectiu de carnisseria per als anys 2025-2027
TAMBÉ T'INTERESSA
- Prohibició dels termes carnis en productes vegetals: una reivindicació històrica
ELABOREM
- Canelons de pollastre. - Trena de filet de porc - Pebrot farcit amb pollastre - Xampinyons farcits amb carn i tÒfona




















Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.63