L’Organització Interprofessional Agroalimentària de l’Oví i el Caprí (Interovic) ha publicat el nou Receptari Interovic, un volum digital que ja es pot descarregar de manera gratuïta. El llibre reuneix una àmplia selecció de receptes modernes i tradicionals elaborades amb carn d’anyell, xai i cabrit, tres productes arrelats al territori i imprescindibles per al manteniment del medi rural.
El receptari destaca per la varietat culinària i la qualitat del producte, amb propostes que abracen diferents estils gastronòmics. Totes les propostes estan explicades de manera clara, il·lustrades i pensades per a totes les habilitats culinàries.
El llibre s’obre amb un pròleg del xef Alberto Chicote, que reivindica el valor cultural i emocional de la cuina i posa en relleu la tradició ramadera que hi ha darrere de cada peça de carn. Chicote destaca que en cada tall d’anyell, xai o cabrit s’hi troba “un mode de vida, una història i l’esforç de generacions”.
Descarrega els diferents Receptaris d'Interovic clicant a les imatges:




![[Img #3829]](https://revistatall.cat/upload/images/12_2025/9775_screenshot_82.png)


















Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.127