En un moment en què els clients valoren cada vegada més la professionalitat, el tracte i la seguretat en els productes frescos, comptar amb un equip ben format marca la diferència. Per això, col·laborem amb Afronta Consultoria i Formació i llancem una nova edició del curs de Dependent de Carnisseria (80 h), pensat per millorar el rendiment i la confiança dels treballadors en el dia a dia.
El curs té un preu de 400,00 € + IVA i és 100% bonificable per FUNDAE, la qual cosa permet accedir a la formació sense cap cost directe per a l’empresa.
Començarà el 23 de febrer, amb sessions presencials programades els dies 13, 14 i 15 d’abril, en horari de 9.00 a 15.00 h, i es desenvoluparà en modalitat semipresencial.
Aquest programa combina 62 hores en línia (flexibles i guiades per tutors) amb 18 hores de pràctiques presencials, on l’alumnat treballa directament amb peces reals per dominar les tècniques essencials de l’ofici: desossar, filetejar, tallar a xules, preparar talls per a la vitrina, controlar mermes i garantir una manipulació higiènica i segura.
Però aquest curs no només ensenya tècnica: també ajuda els treballadors a ser més autònoms, eficients i a oferir un servei que fidelitza el client.
Objectius formatius
-
Capacitar les persones per al desempeny de les funcions i tasques pròpies del lloc de Dependent de Carnisseria.
-
Desenvolupar un projecte formatiu de 80 hores amb mòduls e-learning i formació presencial totalment pràctica.
-
Ajudar a la formació de professionals i millorar l’ocupabilitat dels participants, aportant un valor diferencial al desenvolupament del lloc de treball amb continguts adaptats al sector.
Objectius específics
-
Adquirir coneixements bàsics sobre els productes carnis, per poder-los manipular correctament, conèixer la seva qualitat i assessorar el client.
-
Conèixer les famílies i agrupacions dels productes de carnisseria, així com els productes més novedosos per poder aplicar-los al punt de venda.
-
Desenvolupar tècniques de venda i atenció al client sota una estructura que afavoreixi una venda efectiva.
-
Aprendre a filetejar i tallar la carn adequadament, identificant correctament cada peça per a la seva correcta comercialització.
Avaluació de la formació
La valoració dels participants es realitza de manera quantitativa i qualitativa, mesurant actitud, motivació i evolució de les habilitats:
Habilitats i destreses (0-10):
-
Desossar
-
Filetejar i tallar
-
Tallar a xules
-
Neteja i manipulació
-
Qualitat d’execució i acabat
-
Utilització i conservació del material
-
Higiene i ús d’EPIs
Actituds (0-10):
- Interès per aprendre
-
Motivació en les activitats
-
Iniciativa i participació
-
Assistència i puntualitat
-
Capacitat de treball en equip
-
Orientació comercial
A més de la valoració quantitativa, es realitza una avaluació qualitativa de l’actitud mostrada durant tot el curs.
Aquest curs és una formació integral pensada per reforçar l’equip, professionalitzar la botiga i assegurar que els treballadors aportin seguretat, eficàcia i servei de qualitat al client.
Per a més informació i inscripcions: 601 317 744
Podeu visualitzar el PDF amb la informació detallada a la nostra web: www.gremicarnissers.com




















Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.127