Aquest sistema de certificació no substitueix l’estricta normativa que ja regeix totes les produccions alimentàries, sinó que la complementa, [...] Llegir més...
A Masia Tero tenim clar que no és el volum el que ens farà créixer, sinó l’especialització i el compromís amb la qualitat. Apostem per la [...] Llegir més...
Les envasadores Zermat garanteixen un envasat eficient i de qualitat sent la marca escollida pels professionals més exigents. Llegir més...
El benestar animal és una qüestió que preocupa de manera creixent als ciutadans, cosa que influeix en les seves eleccions de consum. Com a [...] Llegir més...
El dilluns 25 de novembre assistim a la jornada organitzada per PIMEC, “Reptes presents i futurs de la gestió de la incapacitat temporal: una [...] Llegir més...
El nou sistema de cotització dels autònoms genera dubtes i ajustos que poden implicar devolucions o regularitzacions segons els ingressos reals. Llegir més...
La Mortadella Bologna IGP, los Salamini Italiani alla Cacciatora DOP, el Zampone Modena IGP y el Cotechino Modena IGP: privilegiados [...] Llegir més...
La Denominació d’Origen Protegida, DOP, i la Indicació Geogràfica Protegida, IGP, les porten els aliments amb un plus. Un plus d’excel·lència [...] Llegir més...
Des de la Federació Avícola Catalana, com a representants dels productors d’aviram de Catalunya, us volem oferir informació útil sobre quines [...] Llegir més...
Ara com ara, els empresaris persones físiques en estimació objectiva (mòduls) en quedarien exclosos. Llegir més...
Recomanem que incorporin als salaris un import absorbible que cobreixi l’augment salarial que preveiem necessari. És evident, que el sistema [...] Llegir més...
Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.