Aquest Nadal, l’aviram de proximitat és la millor garantia de qualitat i tradició pels àpats més especials de l’any El rostit de pollastre, [...] Llegir més...
Aquest sistema de certificació no substitueix l’estricta normativa que ja regeix totes les produccions alimentàries, sinó que la complementa, [...] Llegir més...
A Masia Tero tenim clar que no és el volum el que ens farà créixer, sinó l’especialització i el compromís amb la qualitat. Apostem per la [...] Llegir més...
Les envasadores Zermat garanteixen un envasat eficient i de qualitat sent la marca escollida pels professionals més exigents. Llegir més...
Els EPI són una barrera fonamental que protegeix el professional del perill. La seguretat, aplicada amb rigor, salva vides i enforteix [...] Llegir més...
El nou sistema de cotització dels autònoms genera dubtes i ajustos que poden implicar devolucions o regularitzacions segons els ingressos reals. Llegir més...
La Mortadella Bologna IGP, los Salamini Italiani alla Cacciatora DOP, el Zampone Modena IGP y el Cotechino Modena IGP: privilegiados [...] Llegir més...
La Denominació d’Origen Protegida, DOP, i la Indicació Geogràfica Protegida, IGP, les porten els aliments amb un plus. Un plus d’excel·lència [...] Llegir més...
Des de la Federació Avícola Catalana, com a representants dels productors d’aviram de Catalunya, us volem oferir informació útil sobre quines [...] Llegir més...
Ara com ara, els empresaris persones físiques en estimació objectiva (mòduls) en quedarien exclosos. Llegir més...
Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.