Altres iniciatives formatives que marquen la diferència |
16-01-2025 |
Què fem al Gremi |
Costella farcida |
16-01-2025 |
Elaborem - receptes |
Accions per cercar talent |
16-01-2025 |
Què fem al Gremi |
Garantir el futur de l’ofici |
16-01-2025 |
Què fem al Gremi |
Campanya de Nadal 2024 |
16-01-2025 |
Què fem al Gremi |
Fes-te visible: El paper clau de les xarxes socials pel nostre ofici |
16-01-2025 |
Què fem al Gremi |
Ens adherim a l’acord de la societat civil per una reforma de l’administració pública |
16-01-2025 |
|
Reducció de la jornada laboral |
16-01-2025 |
Què fem al Gremi |
Reunió amb PIMEC per enfortir el futur del nostre sector |
16-01-2025 |
Què fem al Gremi |
Participem en el Saló de la Infància |
16-01-2025 |
Què fem al Gremi |
Los Extremeños i Casa Gallart guardonats a la 24a edició dels Premis Nacionals de la Generalitat |
16-01-2025 |
Què fem al Gremi |
Xavier Gallifa i Toni Paredes, agremiats distingits a la Nit de l’Artesania Alimentària |
16-01-2025 |
Què fem al Gremi |
Ajuda’ns a Ajudar! És l’hora de València! |
15-01-2025 |
Què fem al Gremi |
La Fira Meat Xperience, un èxit de tots! |
15-01-2025 |
MEAT XPERIENCE |
REVISTA N. 164 | Octubre - Desembre 2024 |
15-01-2025 |
Revista |
Sellos de origen de europa: Garantía entre las garantías |
20-12-2024 |
Proveïdors |
El Gremi vol repartir sort amb la Grossa i “El Gordo” de Nadal |
29-11-2024 |
Què fem al Gremi |
Impulsem una campanya solidària en col·laboració amb el Gremi de Carnissers de València per ajudar els carnissers afectats per la DANA |
29-11-2024 |
Què fem al Gremi |
Ens adherim a l’Acord de la Societat Civil per la Reforma de l’Administració Pública |
29-11-2024 |
Què fem al Gremi |
Xavier Gallifa i Toni Paredes guardonats Mestres Artesans Alimentaris |
29-11-2024 |
Agremiats. Casos d'Èxit |