| La reducció de la jornada laboral NO s’ha aprovat: la nostra veu s’ha escoltat |
13-10-2025 |
Què fem al Gremi |
| Il·lusió i compromís per un futur més fort |
13-10-2025 |
Som el Gremi |
| El Gremi recomana reforçar la prevenció davant possibles oscil·lacions de tensió elèctrica |
13-10-2025 |
Notícies del sector |
| El Parlament Europeu blinda les denominacions càrnies: cada producte, amb el seu nom |
13-10-2025 |
Notícies del sector |
| VEDELLATAST Barcelona, la gran nit de la carn de vedella catalana |
10-10-2025 |
Activitats |
| Barcelona, candidata a ser la Capital Europea del Comerç de Proximitat el 2026 |
09-10-2025 |
Notícies del sector |
| Els petits escorxadors de Catalunya s’uneixen per garantir el seu futur i el del món rural |
09-10-2025 |
Notícies del sector |
| 8 de cada 10 catalans prefereixen ous de proximitat |
09-10-2025 |
Notícies del sector |
| Cuina per a carnisseries i rostisseries amb RATIONAL |
07-10-2025 |
Activitats |
| El consum de carn de porc magra afavoreix el desenvolupament muscular després de fer exercici |
01-10-2025 |
Notícies del sector |
| Assisteix gratuïtament al Gastronomic Forum Barcelona 2025! |
01-10-2025 |
Activitats |
| Els mercats municipals, motor de transformació social: la campanya #Mésquemercats |
01-10-2025 |
Notícies del sector |
| Éxit espanyol a la Transilvania Butchers Wars: Daniel Herrero i Bruno Casal brillen a Cluj-Napoca |
29-09-2025 |
Notícies del sector |
| 5è Congrés de Mercats Municipals de Catalunya 2025: Innovació, sostenibilitat i transformació urbana |
29-09-2025 |
Notícies del sector |
| Espanya lidera la producció de pinsos a la UE i reforça la sostenibilitat |
29-09-2025 |
Notícies del sector |
| La seguretat alimentària, prioritat als nostres establiments |
29-09-2025 |
Notícies del sector |
| Les proteïnes alternatives perden protagonisme en les inversions en FoodTech |
29-09-2025 |
Notícies del sector |
| Als EUA, els grups que lluiten contra el consum de carn disposen de 865 milions de dòlars anuals per a les seves campanyes |
29-09-2025 |
Notícies del sector |
| Jornada especial: tècniques de cuina intel·ligent per a carnisseria i rostisseria |
29-09-2025 |
Activitats |
| Empreses, és el moment de sumar-vos a la FPO Dual de carnisseria! |
25-09-2025 |
Notícies del sector |