Campanya "Jo sóc del Gremi" |
30-06-2025 |
Som el Gremi |
30 brases: L’espectacle de la bona carn al meat & fire fest |
16-06-2025 |
També t'interessa |
“SOM LA FORÇA DE LA CARN”: el valor del sector carni català |
13-06-2025 |
També t'interessa |
Sopar i Premis PIMEC: una nit per reconèixer i inspirar |
13-06-2025 |
Què fem al Gremi |
Portem l’ofici a l’escola de Cabrera de Mar |
13-06-2025 |
Què fem al Gremi |
7 de juny: Dia Mundial de la Seguretat Alimentària |
11-06-2025 |
També t'interessa |
Curs d'Estiu Mercabarna 2025 |
11-06-2025 |
També t'interessa |
Convocatòria dels Premis Nacionals de Comerç |
11-06-2025 |
Què fem al Gremi |
Una mossegada de futur per al sector oví i cabrum català |
06-06-2025 |
Què fem al Gremi |
Assistim a les línies de subvenció 2025: impulsem el comerç |
03-06-2025 |
Què fem al Gremi |
Dilluns 16 juny: demostració gratuïta de cuina amb Rational |
02-06-2025 |
Què fem al Gremi |
10 anys del Programa Làbora: compromís social i inserció real des del gremi |
02-06-2025 |
Què fem al Gremi |
Apropar l’ofici als joves: relleu generacional i oportunitats |
31-05-2025 |
Què fem al Gremi |
Dia de l’Hamburguesa: el gust de l’artesania |
28-05-2025 |
Què fem al Gremi |
Tallers infantils per al Dia de l’Hamburguesa |
28-05-2025 |
Què fem al Gremi |
El president del Gremi a COPE Catalunya: “Som artesans, som gastronomia” |
27-05-2025 |
Què fem al Gremi |
MEAT XPERIENCE celebrarà la seva segona edició els dies 4 i 5 d'octubre del 2026 a Barcelona com a gran trobada nacional del comerç carni especialitzat |
22-05-2025 |
MEAT XPERIENCE |
MEAT XPERIENCE, una fira per a un sector en evolució |
30-04-2025 |
MEAT XPERIENCE |
Rotllets de carn picada de porc |
02-05-2025 |
Elaborem - receptes |
Tortugues de carn |
02-05-2025 |
Elaborem - receptes |