Caragola de cansalada |
02-05-2025 |
Elaborem - receptes |
Flor de carn i carbassó |
02-05-2025 |
Elaborem - receptes |
REVISTA N. 165 | Gener - Març 2025 |
02-05-2025 |
Revista |
Un lletó farcit, guanyador del Concurs al Millor Elaborat Càrnic Artesà |
30-04-2025 |
També t'interessa |
Assistim a la primera Cimera del Comerç de Catalunya |
30-04-2025 |
També t'interessa |
Com afrontar el 2025 amb seguretat i planificació |
30-04-2025 |
Ens Assessorem |
Nova normativa sobre producció de carn madurada en sec |
30-04-2025 |
Informació alimentària |
Encarna i Xavi Carnissers, l’èxit de la feina ben feta i el tracte exquisit |
30-04-2025 |
Agremiats. Casos d'Èxit |
La Mercè Aloy i en David Riera, entre els premiats al Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana 2025 |
30-04-2025 |
Agremiats. Casos d'Èxit |
Pilar Roig Boleda: “El nostre ofici és molt més valuós del que pensem” |
30-04-2025 |
Homenatge al Passat |
Ana Paris i Toni Guillaumet: passió, equip i talent al Mundial de Carnissers |
30-04-2025 |
També t'interessa |
Estem d’enhorabona! Dos premis per a la Selecció Espanyola de Carnissers en el seu debut al Mundial |
30-04-2025 |
També t'interessa |
Masia Tero: Som pagesos, som productors, som servei, som energia |
30-04-2025 |
Proveïdors |
VeriFactu per carnisseries, xarcuteries i polleries: Solució fàcil amb Totpes 9 |
30-04-2025 |
Proveïdors |
Descobreix els nous productes de Fratelli Pagani Ibèrica! |
30-04-2025 |
Formació es futur |
Jornada a càrrec de l’Emilio Ábalos per saber si estàs gestionant bé el teu negoci |
30-04-2025 |
Formació es futur |
Impulsa el teu negoci amb els nostres cursos de lideratge i gestió d’equips i iniciació a Excel! |
29-04-2025 |
Formació es futur |
Resum del que hem fet el darrer any |
29-04-2025 |
Què fem al Gremi |
El passat 27 de gener vam tenir una cita amb l’alta xarcuteria italiana |
29-04-2025 |
Què fem al Gremi |
Gràcies per fer-ho possible: 24.000 € recaptats per ajudar els carnissers afectats per la DANA |
29-04-2025 |
Què fem al Gremi |