| Jornada especial: tècniques de cuina intel·ligent per a carnisseria i rostisseria |
29-09-2025 |
Activitats |
| Empreses, és el moment de sumar-vos a la FPO Dual de carnisseria! |
25-09-2025 |
Notícies del sector |
| Aprenents de carnisseria asseguren el futur d'un ofici artesanal |
25-09-2025 |
Notícies del sector |
| Curs d'Elaborats Innovadors amb Ana Paris i Toni Guillaumet |
25-09-2025 |
Notícies del sector |
| #Mésquemercats: Cada acció suma, la nova campanya dels mercats municipals |
25-09-2025 |
Notícies del sector |
| Prop de 30 milions d’euros en ajuts per donar suport a les persones autònomes a Catalunya |
23-09-2025 |
Notícies del sector |
| Prohibició dels termes càrnics en productes vegetals: una mesura que fa anys reivindiquem |
18-09-2025 |
Notícies del sector |
| Com millorar el rendiment com a esportista? |
18-09-2025 |
Activitats |
| Desmentint mites sobre la carn: Alimentació sana per a una vida sana |
18-09-2025 |
Activitats |
| Un nou curs impulsat per l'Hospitalet per a un bon futur |
18-09-2025 |
Activitats |
| El preu del boví augmenta: Entrevista Antoni Gálvez, a COPE Catalunya i Andorra |
17-09-2025 |
Notícies del sector |
| Nova línia de finançament preferent per al comerç de proximitat |
09-09-2025 |
Notícies del sector |
| Carne y Salud: Plataforma d'informació sobre la carn i la salut |
08-09-2025 |
Notícies del sector |
| Descobreix les nostres receptes: sabor, tradició i qualitat |
08-09-2025 |
Som el Gremi |
| El compromís del Gremi amb la sostenibilitat |
08-09-2025 |
Som el Gremi |
| La cadena ganadero-cárnica, motor econòmic i social a Espanya |
08-09-2025 |
Som el Gremi |
| Provacuno presenta la seva campanya de sostenibilitat a Salamaq25 |
08-09-2025 |
Som el Gremi |
| El treball autònom a Catalunya: situació i perspectives |
08-09-2025 |
Som el Gremi |
| Convocatòria de subvencions TU+1 – 2025 per a persones autònomes |
08-09-2025 |
Som el Gremi |
| ASSISTIM A LA PRESENTACIÓ D’ICO CREIXEMENT A PIMEC |
08-09-2025 |
Som el Gremi |