Assistim a la jornada sobre la incapacitat temporal, organitzada per PIMEC |
29-11-2024 |
Ens Assessorem |
18 de novembre: Taller sobre segells de xarcuteria europeus, exclusiu per a agremiats. |
13-11-2024 |
Proveïdors |
Rotllet de vedella farcit de pastanagues i carbassons |
18-10-2024 |
Elaborem - receptes |
Medallons de garri amb prunes |
18-10-2024 |
Elaborem - receptes |
Rotllets de pollastre |
18-10-2024 |
Elaborem - receptes |
Bomba de gall dindi |
18-10-2024 |
Elaborem - receptes |
A Slice of Quality. Choose PDO and PGI deli meats from Europe. |
18-10-2024 |
Proveïdors |
Entrevista amb el Sr. Vicenç Bardolet, president del Gremi de Cansaladers, Carnissers i Xarcuters de les comarques tarragonines |
18-10-2024 |
MEAT XPERIENCE |
Meat Xperience, a punt! |
18-10-2024 |
MEAT XPERIENCE |
REVISTA N. 163 | Juliol - Setembre 2024 |
15-10-2024 |
Revista |
Institucions, exportadors japonesos i compradors espanyols al seminari Carn Japonesa Wagyu Experience |
14-10-2024 |
Què fem al Gremi |
La Selecció Espanyola de Carnissers es prepara per al Mundial de París 2025 |
11-10-2024 |
També t'interessa |
#CadaCosaPorSuNombre presenta mesures per protegir el consumidor i el sector càrni |
11-10-2024 |
També t'interessa |
Desxifrant els diferents tipus i etiquetes del pollastre i desmuntant falsos mites |
11-10-2024 |
Informació alimentària |
Envasat al buit amb injecció de gas en safata termo segellada |
11-10-2024 |
Proveïdors |
Ressolem dubtes sobre la facturació electrònica |
11-10-2024 |
Ens Assessorem |
Carns Cinta, guanyadora dels Premis Comerç 2023 i protagonistes de la campanya “Comerços amb Cara i Ulls” |
11-10-2024 |
Agremiats. Casos d'Èxit |
Signem un conveni amb la Cambra de Comerç de Sabadell per formar joves |
10-10-2024 |
Formació es futur |
Taller infantil a Mercat de Mercats 2024 |
10-10-2024 |
Què fem al Gremi |
Coneixes La Botigueta del Gremi? |
10-10-2024 |
Què fem al Gremi |