| 10 anys del Programa Làbora: compromís social i inserció real des del gremi |
02-06-2025 |
Què fem al Gremi |
| Apropar l’ofici als joves: relleu generacional i oportunitats |
31-05-2025 |
Què fem al Gremi |
| Dia de l’Hamburguesa: el gust de l’artesania |
28-05-2025 |
Què fem al Gremi |
| Tallers infantils per al Dia de l’Hamburguesa |
28-05-2025 |
Què fem al Gremi |
| El president del Gremi a COPE Catalunya: “Som artesans, som gastronomia” |
27-05-2025 |
Què fem al Gremi |
| MEAT XPERIENCE celebrarà la seva segona edició els dies 4 i 5 d'octubre del 2026 a Barcelona com a gran trobada nacional del comerç carni especialitzat |
22-05-2025 |
MEAT XPERIENCE |
| MEAT XPERIENCE, una fira per a un sector en evolució |
30-04-2025 |
MEAT XPERIENCE |
| Rotllets de carn picada de porc |
02-05-2025 |
Elaborem - receptes |
| Tortugues de carn |
02-05-2025 |
Elaborem - receptes |
| Caragola de cansalada |
02-05-2025 |
Elaborem - receptes |
| Flor de carn i carbassó |
02-05-2025 |
Elaborem - receptes |
| REVISTA N. 165 | Gener - Març 2025 |
02-05-2025 |
Revista |
| Un lletó farcit, guanyador del Concurs al Millor Elaborat Càrnic Artesà |
30-04-2025 |
També t'interessa |
| Assistim a la primera Cimera del Comerç de Catalunya |
30-04-2025 |
També t'interessa |
| Com afrontar el 2025 amb seguretat i planificació |
30-04-2025 |
Ens Assessorem |
| Nova normativa sobre producció de carn madurada en sec |
30-04-2025 |
Informació alimentària |
| Encarna i Xavi Carnissers, l’èxit de la feina ben feta i el tracte exquisit |
30-04-2025 |
Agremiats. Casos d'Èxit |
| La Mercè Aloy i en David Riera, entre els premiats al Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana 2025 |
30-04-2025 |
Agremiats. Casos d'Èxit |
| Pilar Roig Boleda: “El nostre ofici és molt més valuós del que pensem” |
30-04-2025 |
Homenatge al Passat |
| Ana Paris i Toni Guillaumet: passió, equip i talent al Mundial de Carnissers |
30-04-2025 |
També t'interessa |