Cinta Boada: “La carnisseria m’ho ha donat tot” |
24-07-2025 |
Homenatge al Passat |
Una experiència única i inspiradora a Masia Tero |
24-07-2025 |
Proveïdors |
Meat Xperience celebrarà la seva 2a edició els dies 4 i 5 d’octubre del 2026 |
24-07-2025 |
MEAT XPERIENCE |
Formació pràctica per aprendre a gestionar millor el teu negoci |
24-07-2025 |
Formació es futur |
Curs d’Elaborats Innovadors amb Ana Paris i Toni Guillaumet: inspira’t, innova i fes créixer el teu negoci |
24-07-2025 |
Formació es futur |
Formació pràctica en Excel bàsic per optimitzar la gestió del teu negoci |
24-07-2025 |
Formació es futur |
El Gremi i Afronta unim forces per oferir formació especialitzada al sector |
24-07-2025 |
Formació es futur |
Formació amb Iberconseil: Formatges que marquen la diferència |
24-07-2025 |
Formació es futur |
Preparem la nova convocatòria del projecte FPO Dual de Carnisseria |
23-07-2025 |
Què fem al Gremi |
Compte enrere per al curs gratuït que apropa els joves al sector carni |
23-07-2025 |
Què fem al Gremi |
Jo soc del Gremi! |
23-07-2025 |
Què fem al Gremi |
Ens hi fem presents: representem i defensem l’ofici allà on calgui |
23-07-2025 |
Què fem al Gremi |
Celebrem el Dia Mundial de l’Hamburguesa |
23-07-2025 |
Què fem al Gremi |
Acredita el teu talent professional: fem un pas endavant plegats |
23-07-2025 |
Què fem al Gremi |
El conseller Miquel Sàmper coneix de primera mà la formació FPO Dual |
23-07-2025 |
Què fem al Gremi |
Impulsem el futur del sector |
23-07-2025 |
|
Broqueta de mandonguilles tricolor. |
23-07-2025 |
Elaborem - receptes |
Conill a la mediterrania. |
23-07-2025 |
Elaborem - receptes |
RECEPTA: Aletes agredolces |
30-06-2025 |
Elaborem - receptes |
Formar-se amb el Gremi: creix com a professional |
30-06-2025 |
Formació es futur |