Nova línia de finançament preferent per al comerç de proximitat |
09-09-2025 |
Notícies del sector |
Carne y Salud: Plataforma d'informació sobre la carn i la salut |
08-09-2025 |
Notícies del sector |
Descobreix les nostres receptes: sabor, tradició i qualitat |
08-09-2025 |
Som el Gremi |
El compromís del Gremi amb la sostenibilitat |
08-09-2025 |
Som el Gremi |
La cadena ganadero-cárnica, motor econòmic i social a Espanya |
08-09-2025 |
Som el Gremi |
Provacuno presenta la seva campanya de sostenibilitat a Salamaq25 |
08-09-2025 |
Som el Gremi |
El treball autònom a Catalunya: situació i perspectives |
08-09-2025 |
Som el Gremi |
Convocatòria de subvencions TU+1 – 2025 per a persones autònomes |
08-09-2025 |
Som el Gremi |
ASSISTIM A LA PRESENTACIÓ D’ICO CREIXEMENT A PIMEC |
08-09-2025 |
Som el Gremi |
Empreses col·laboradores que fan possible el nostre projecte |
03-09-2025 |
Proveïdors |
Sabors ocults del boví: PROVACUNO i la Reial Acadèmia de Gastronomia llancen una campanya per redescobrir talls oblidats |
03-09-2025 |
Som el Gremi |
Descobreix la nova campanya “El Sentit de la Carn” |
02-09-2025 |
Som el Gremi |
REVISTA N.166 | Abril - Juny 2025 |
30-07-2025 |
Revista |
La Ruta del Paquito 2025 tanca amb èxit i sedueix el públic jove |
24-07-2025 |
També t'interessa |
El sector carni català reivindica el seu paper amb la iniciativa “La força de la carn” |
24-07-2025 |
També t'interessa |
Cumpleix amb Verifactu amb l’ajuda de Os Sistemes |
24-07-2025 |
També t'interessa |
Vols invertir al teu establiment? Informa’ns a temps i aprofita les ajudes |
24-07-2025 |
També t'interessa |
Canvis en la cotització dels autònoms: ajustos i novetats 2025 |
24-07-2025 |
Ens Assessorem |
Ous i aviram ecològics: quan la manera de produir també importa |
24-07-2025 |
Seguretat Alimentària |
Oriol Ribot, el carnisser més digital que comunica amb passió i autenticitat |
24-07-2025 |
Agremiats. Casos d'Èxit |